Andere beveiliging

Home Andere beveiliging

Andere beveiliging

Naast alarmsystemencamerabewakingbranddetectie– en toegangscontrolesystemen, bieden we ook andere vormen van beveiliging. Je hebt een ruime keuze uit videofoons, kluizen, artikelbeveiliging (voor winkels) of werfbeveiliging.

spider security branddetectie

Branddetectie

Een risico op brand is helaas nooit volledig uit te sluiten. Maar je kan wel de juiste voorzorgen nemen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. En de juiste branddetectoren of -detectiesystemen installeren om de schade te beperken. 

Dankzij branddetectoren word je onmiddellijk verwittigd bij het uitbreken van een brand en kan je snel reageren om erger te voorkomen. Zo bescherm je zowel de mensen als de kostbare bezittingen in je gebouw.

Bij Spider Security maken we enkel gebruik van componenten met BOSEC-certificaat. Elk geïnstalleerd systeem beschikt over de mogelijkheid om meldingen door te sturen (via PSTn, IP, GPRS, Cloud, …) om jou tijdig op de hoogte te brengen van gevaren.

Om een optimale werking te garanderen is het belangrijk dat de detectoren steeds op de juiste plaatsen worden geïnstalleerd. Onze experts beschikken over deze kennis en houden hier uiteraard rekening mee tijdens de installatie.

Na de plaatsing van jouw branddetectiesysteem kan je genieten van een gepast onderhouds-en servicecontract. Zo ben je jarenlang gerust en veiliggesteld.

Videofonie

Comfort en veiligheid in huis begint bij het controleren van wie toegang heeft. Dankzij een videofoon kan je van binnen perfect zien wie er voor de deur staat. Zo geef je buitenstaanders geen kans en blijft jouw gezin veilig. Daarnaast kan je ook eenvoudig communiceren via de verspreide binnenposten.

Een handenvrije videofoon met een ingebouwde luidspreker of een toestel met hoorn? Een videodeurpost voor je appartementsgebouw of een compact systeem voor je eengezinswoning?  Aan jou de keuze waar jij je het beste bij voelt.

 

Kluizen

Wil je bepaalde documenten, data, sleutels of geld veilig opbergen of beschermen tegen brand? Dan is een kluis dé ideale oplossing. Als dealer van De Raat Security Products bieden we hoogwaardige brand- en inbraakwerende producten die jouw bezittingen veiligstellen.

Zo kan je bij ons terecht voor brand en/of inbraakwerende kluizen, documentenkluizen, data- en computerkluizen, kassa- en afstortkluizen, kluisdeuren en -ruimtes, sleutelbergingen, enzovoort.

Artikelbeveiliging

Vandaag de dag komen winkeldiefstallen vaker voor dan we zouden willen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je jouw winkel en producten kan beschermen tegen dieven.

Bij Spider Security bieden we artikelbeveiliging aan in de vorm van tags, etiketten, hardtags, kabels, safers, enzovoort. Daarnaast kan je ook opteren voor onzichtbare vloerdetectie of zichtbare poortjes. Onze producten beschikken over de meest geavanceerde technologieën zoals RF, AM, EM en RFiD.

Na het beveiligen van jouw winkel wordt de kans op diefstal verminderd en kunnen zowel jij als je medewerkers met een gerust gevoel aan de slag.

Artikelbeveiliging voor mijn bedrijf

Werfbeveiliging

Volgens onze partner BelgiumID wordt er jaarlijks meer dan 80 miljoen euro aan bouwmaterialen en gereedschappen ontvreemd. Een werf is makkelijk toegankelijk  en dus kwetsbaar. Daarom is het heel belangrijk om deze optimaal te beveiligen.

Bij Spider Security bieden we je de MOVISYS (Mobile Video System) aan. Dit systeem vormt een perfecte combinatie van mobiliteit, videobewaking, verwittiging en doormelding. Een echt totaalpakket dus.

Onze mobiele werfbeveiligingen zijn beschikbaar volgens een koop- of huurformule (all-in).

Werfbeveiliging voor mijn bedrijf
Onze werkwijze
Stap 1 Contacteer

Contacteer ons via mail, telefoon of contactformulier

Stap 2 Afspraak op locatie

Wij bespreken ter plaatse met jou je wensen en behoeften.

Stap 3 Vrijblijvende offerte

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 4 Installatie

Ons team zorgt voor een vlotte en efficiënte installatie.

Stap 5 Nazorg

Ook na installatie kan je altijd bij ons terecht met je vragen.