Andere oplossingen

Home Andere oplossingen

Controleer het aantal bezoekers in je zaak met onze People Counter

Hou het veilig in je zaak in tijden van Corona en andere virussen! Spider Security beschikt over een uitstekend en eenvoudig systeem om het aantal bezoekers in je handelszaak te tellen en zo op een geautomatiseerde manier de instroom en uitstroom van mensen te controleren. Eén (of meerdere) camera’s worden gelinkt met een flow control monitor (97% nauwkeurig). Bezoekers krijgen groen licht als de ingestelde maximumcapaciteit nog niet bereikt is en rood licht als dat wel het geval is. De installatie plus in werking stelling neemt slecht 3 werkuren in beslag. Prijzen vanaf 1.499€

Neem nu contact met ons op!

Controleer of je bezoekers een mondmasker dragen en koortsvrij zijn

In deze coronatijden is de veiligheid en gezondheid van je bedrijf en je medewerkers belangrijker dan ooit. Spider Security heeft een eenvoudig, maar slim systeem op basis van gezichtsherkenning dat nagaat of je bezoekers een mondmasker dragen én desgewenst ook meteen hun lichaamstemperatuur checkt.

Bezoekers zonder masker krijgen een rood scherm te zien en horen een ‘please wear a face mask’-boodschap. Ook bezoekers met koorts worden erop gewezen. Je medewerkers aan het onthaal of van de security zien meteen op hun computer of op een apart schermpje wat er gebeurt. Zo kunnen ze goed beslissen om al dan niet toegang te verlenen.

Onze installateurs plaatsen het controletoestel waar en hoe je maar wenst. In de inkomhal of aan de balie en aan een muur of op een vloer- of tafelstaander: het kan allemaal! De installatie plus in werking stelling neemt slecht 3 werkuren in beslag.

Neem nu contact met ons op!

Hoe kunnen we je helpen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.