Andere oplossingen

Home Andere oplossingen

Andere beveiliging

Naast alarmsystemencamerabewakingbranddetectie– en toegangscontrolesystemen, bieden we ook andere vormen van beveiliging. Je hebt een ruime keuze uit videofoons, kluizen, artikelbeveiliging (voor winkels) of werfbeveiliging.

Videofonie

Comfort en veiligheid in huis begint bij het controleren van wie toegang heeft. Dankzij een videofoon kan je van binnen perfect zien wie er voor de deur staat. Zo geef je buitenstaanders geen kans en blijft jouw gezin veilig. Daarnaast kan je ook eenvoudig communiceren via de verspreide binnenposten.

Een handenvrije videofoon met een ingebouwde luidspreker of een toestel met hoorn? Een videodeurpost voor je appartementsgebouw of een compact systeem voor je eengezinswoning?  Aan jou de keuze waar jij je het beste bij voelt.

 

Kluizen

Wil je bepaalde documenten, data, sleutels of geld veilig opbergen of beschermen tegen brand? Dan is een kluis dé ideale oplossing. Als dealer van De Raat Security Products bieden we hoogwaardige brand- en inbraakwerende producten die jouw bezittingen veiligstellen.

Zo kan je bij ons terecht voor brand en/of inbraakwerende kluizen, documentenkluizen, data- en computerkluizen, kassa- en afstortkluizen, kluisdeuren en -ruimtes, sleutelbergingen, enzovoort.

Artikelbeveiliging

Vandaag de dag komen winkeldiefstallen vaker voor dan we zouden willen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je jouw winkel en producten kan beschermen tegen dieven.

Bij Spider Security bieden we artikelbeveiliging aan in de vorm van tags, etiketten, hardtags, kabels, safers, enzovoort. Daarnaast kan je ook opteren voor onzichtbare vloerdetectie of zichtbare poortjes. Onze producten beschikken over de meest geavanceerde technologieën zoals RF, AM, EM en RFiD.

Na het beveiligen van jouw winkel wordt de kans op diefstal verminderd en kunnen zowel jij als je medewerkers met een gerust gevoel aan de slag.

Artikelbeveiliging voor mijn bedrijf

Controleer het aantal bezoekers in je zaak met onze People Counter

Hou het veilig in je zaak! Spider Security beschikt over een uitstekend en eenvoudig systeem om het aantal bezoekers in je handelszaak te tellen en zo op een geautomatiseerde manier de instroom en uitstroom van mensen te controleren. Eén (of meerdere) camera’s worden gelinkt met een flow control monitor (97% nauwkeurig). Bezoekers krijgen groen licht als de ingestelde maximumcapaciteit nog niet bereikt is en rood licht als dat wel het geval is. De installatie plus in werking stelling neemt slecht 3 werkuren in beslag. Prijzen vanaf 1.499€

Neem nu contact met ons op!

Hoe kunnen we je helpen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.