Home Sleutel aan de veiligheid van je bedrijf met toegangscontrole software

Sleutel aan de veiligheid van je bedrijf met toegangscontrole software

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat het aantal diefstallen en inbraken bij bedrijven de afgelopen 10 jaar daalde van 35.000 tot 15.000 per jaar. Dat komt omdat steeds meer ondernemers zich beter weten te beveiligen. Wees geen makkelijk doelwit en bescherm ook jouw medewerkers en bedrijf met een toegangscontrolesysteem. Lees er alles over in deze blog.

Laat je sleutel thuis

Dankzij een toegangscontrole systeem verifieer je wie tot welke ruimten toegang heeft en kan je snel schakelen wanneer een werknemer een badge vergeet of verliest. We gebruiken de recentste en veiligste technologieën. De rechten tot bepaalde deuren kan eenvoudig bediend worden via de software. Zo bepaal jij zelf wie waar en wanneer toegang heeft en behoud je de controle. Dit kan van waar dan ook waar u zich bevindt via de software. 

Bij Spider Security bieden wij zowel stand-alone als compleet geïntegreerde toegangscontrole systemen aan. Die systemen kunnen op verschillende manieren bediend worden: met kaartlezer, keypad of biometrische lezer (irisscan, gezichtsherkenning, vingerafdruk, …).

 

Jouw veiligheid is onze prioriteit

Op elk type deur of gebouw kan een toegangscontrole software geïnstalleerd worden. We gaan altijd eerst ter plaatse om de scope, risico’s en overige wensen in kaart te brengen. Aan de hand van deze gegevens werken wij het project op maat uit. Omdat we met de beste fabrikanten werken en regelmatig de software updaten, kunnen wij jouw veiligheid garanderen. 

Er zijn zeer veel verschillende systemen in omloop, maar ze werken veelal op dezelfde manier. De gegevens van een chip, code of vingerafdruk zijn uniek en worden uitgelezen door het systeem. Op individueel niveau wordt dan geprogrammeerd of de persoon die toegang vroeg recht heeft om toegang de krijgen.

Opvolging en onderhoud

Ook na de installatie is het belangrijk dat je voor lange tijd gerust bent. Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar en dankzij een periodiek onderhoud ben je zeker dat alles in orde is. Niets ontsnapt aan onze aandacht. Ook jij niet. Neem contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.