Mobiele beveiliging

Home Mobiele beveiliging
mobiele beveiliging, werf, bouw, werf beveiligen, bouwplaats, beveiliging, bouwplaats beveiliging, security

Mobiele beveiliging

Je kan onmogelijk op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig zijn. Investeer daarom in mobiele beveiliging en detecteer mogelijke indringers vanop afstand. De high-tech beveiligingsmasten van Spider Security lenen zich perfect tot de bewaking van een werf(container), een bouwplaats, een verlaten evenementensite, concertterrein of andere onbewaakte plaatsen of panden.

De 6 camera’s met een aantal daarvan 360° rotatiemogelijkheid rondom de unit zorgen ervoor dat niets aan onze aandacht ontsnapt. Daarnaast kunnen er meerdere detectoren over de te bewaken oppervlakte worden geplaatst om zo een groter gebied te beveiligen.

Bij een bewegingsdetectie wordt er onmiddellijk een melding naar de meldingskamer gestuurd samen met een videoclip van 10 seconden ter videoverificatie. Bij een positieve verificatie treft de aanwezige in de meldkamer de nodige maatregelen zoals het verwittigen van de gewenste contactpersonen of de politie.

MOBIELE BEVEILIGING VOOR JE WERF OF BOUWPLAATS

Een verlaten werf of bouwplaats zijn de locaties bij uitstek voor een inbraak. Door resoluut te kiezen voor mobiele beveiliging met vaste en beweegbare dome camera’s beveilig je de omgeving.

De mobiele masten zijn makkelijk verplaatsbaar en kunnen gehuurd worden gedurende de periode van de werken. Zo ben je er zeker van dat geen onbevoegden de werf betreden wanneer je zelf niet aanwezig bent.

MOBIELE BEVEILIGING VOOR EVENEMENTEN OF CONCERTEN

Bij de organisatie van een (meerdaags) evenement of concert komt heel wat kijken. Ook wanneer de festiviteiten zijn afgelopen is het belangrijk dat de site veilig blijft en geen onbevoegden het terrein betreden. Geef deze belangrijke taak uit handen en kies resoluut voor mobiele camerabeveiliging.

De meldingskamer ontfermt zich over de camerabeelden en voert de op voorhand afgesproken protocollen uit bij detectie. Op die manier kan jij met een gerust hart de locatie verlaten.

Onze werkwijze
Stap 1 Contacteer

Contacteer ons via mail, telefoon of contactformulier

Stap 2 Afspraak op locatie

Wij bespreken ter plaatse met jou je wensen en behoeften.

Stap 3 Vrijblijvende offerte

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 4 Installatie

Ons team zorgt voor een vlotte en efficiënte installatie.

Stap 5 Nazorg

Ook na installatie kan je altijd bij ons terecht met je vragen.