Brandbeveiliging

Home Brandbeveiliging
spider security branddetectie

Branddetectie

Een risico op brand is helaas nooit volledig uit te sluiten. Maar je kan wel de juiste voorzorgen nemen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. En de juiste branddetectoren of -detectiesystemen installeren om de schade te beperken. 

Dankzij branddetectoren word je onmiddellijk verwittigd bij het uitbreken van een brand en kan je snel reageren om erger te voorkomen. Zo bescherm je zowel de mensen als de kostbare bezittingen in je gebouw.

Bij Spider Security maken we enkel gebruik van componenten met BOSEC-certificaat. Elk geïnstalleerd systeem beschikt over de mogelijkheid om meldingen door te sturen (via PSTn, IP, GPRS, Cloud, …) om jou tijdig op de hoogte te brengen van gevaren.

Om een optimale werking te garanderen is het belangrijk dat de detectoren steeds op de juiste plaatsen worden geïnstalleerd. Onze experts beschikken over deze kennis en houden hier uiteraard rekening mee tijdens de installatie.

Na de plaatsing van jouw branddetectiesysteem kan je genieten van een gepast onderhouds-en servicecontract. Zo ben je jarenlang gerust en veiliggesteld.

Onze werkwijze
Stap 1 Contacteer

Contacteer ons via mail, telefoon of contactformulier

Stap 2 Afspraak op locatie

Wij bespreken ter plaatse met jou je wensen en behoeften.

Stap 3 Vrijblijvende offerte

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 4 Installatie

Ons team zorgt voor een vlotte en efficiënte installatie.

Stap 5 Nazorg

Ook na installatie kan je altijd bij ons terecht met je vragen.