Camerabewaking

Home Camerabewaking
spider security camerabewaking

Camerabewaking voor particulieren en professionelen

Op elk moment een zicht hebben op activiteiten in je omgeving? Dat kan perfect dankzij onze hoogwaardige camerabewaking. De opnames van deze camera’s zijn makkelijk en overal te volgen via smartphone of tablet (iOS of Android) en te herbekijken via het opnametoestel van de installatie.

Spider Security werkt met de nieuwste technologieën en performante toestellen. Bovendien kunnen de systemen ook over geavanceerde kenmerken beschikken zoals nummerplaat- of gezichtsherkenning, thermische camera’s, video analytics en/of people counters.

Uiteraard overlopen we na de installatie ook alle wettelijke formaliteiten betreffende privacy, aangifte, pictogrammen, enz. Kies je voor een onderhouds- of servicecontract, dan kan je blijven rekenen op topprestaties op lange termijn.

Camerabewaking voor jouw bedrijf

Wil jij je bedrijf optimaal beveiligen tegen ongewenst bezoek? Dan is de eerste stap camerabewaking, eventueel in combinatie met een alarm.

Bij Spider Security zetten we ons 100% in voor de veiligheid van jouw gebouw en medewerkers. En dat begint bij het installeren van bewakingscamera’s.

Nadat jij een afspraak maakt, komen wij bij je langs om de omgeving grondig te bestuderen en te luisteren naar jouw wensen. Vervolgens ontvang je van ons een gedetailleerde offerte voor de installatie van jouw bewakingssysteem.

Camerabewaking bij jou thuis

Wil jij graag dag en nacht nagaan wat er in en rond jouw woning gebeurt? Van onverwacht bezoek tot vreemde activiteiten, wij vinden de perfecte oplossing voor jou.

Wij komen op afspraak bij je langs om de omgeving te verkennen en te luisteren naar jouw behoeften. Op basis van dit persoonlijk gesprek stellen wij voor jou een gedetailleerd voorstel op voor de installatie van jouw camerabewakingssysteem.

Onze werkwijze
Stap 1 Contacteer

Contacteer ons via mail, telefoon of contactformulier

Stap 2 Afspraak op locatie

Wij bespreken ter plaatse met jou je wensen en behoeften.

Stap 3 Vrijblijvende offerte

Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte op maat.

Stap 4 Installatie

Ons team zorgt voor een vlotte en efficiënte installatie.

Stap 5 Nazorg

Ook na installatie kan je altijd bij ons terecht met je vragen.